Anna,

Outcomes Research Specialist

Som Outcomes Research Specialist, hos Ambu, er Anna med til at udvikle og forbedre processer og produkter inden for medtech-branchen. Se videoen og lær Anna bedre at kende.

Det er spændende for mig at arbejde i medtech-branchen, fordi det giver mig muligheden for at følge et produkt igennem alle udviklingsfaser – fra tidligt koncept til at slutbrugeren sidder med det. Der er altid fart over feltet i medtech-branchen, og der er ikke to dage, der er ens.

Jeg bruger ca. 60% af min tid på at sætte sundhedsøkonomiske studier op, mens resten af tiden går med at udføre diverse kliniske opgaver. Studierne har til formål at sikre, at vores produkter – og specielt de procedurer, der former produktet – er så veludviklede og optimerede som muligt.

  Det der motiverer mig mest, er når jeg kommer ud og ser produktet i brug: at det vi går og laver her til dagligt, er noget der hjælper både patienterne og lægerne.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebook-side

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i medtech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebook-siden