Lasse,

Mechanical Design Engineer

Mød Lasse, der som Mechanical Design Engineer for Coloplast er med til at omdanne brugerbehov til innovative produkter, der hver dag bliver benyttet af mange mennesker verden over.

De arbejdsopgaver jeg brænder mest for, er de systematiske opgaver, som kan være struktureret problemanalyse eller produktudvikling. Disse værktøjer hjælper os til at tage datadrevne beslutninger tidligt i udviklingsforløbet, hvor det er mindre omkosteligt at lave ændringer og forbedringer, der kan hjælpe brugeren.

Jeg bruger tit mine kompetencer fra DTU i mit arbejde; hvad end det er 3D-modellering eller statistiske redskaber til dataanalyse, føler jeg altid, at min viden er relevant for mit arbejde. Det er super fedt at kunne arbejde med nogle af de komplekse problemstillinger inden for medtech-branchen, og endnu federe at have værktøjerne til at kunne løse dem.

Derfor drømmer jeg også om at blive klogere og lære mere, både erfaringmæssigt og akademisk, så jeg bedre kan være med til at træffe beslutninger og tage ansvar.

Man skal vælge MedTech-branchen, fordi det er en spændende branche, der byder på mange udfordringer, og fordi man gør en forskel for mange mennesker, der virkelig har brug for det.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden