Maria,

Clinical Research Specialist

Mød Maria, der er Clinical Research Specialist hos Ambu. Hendes primære opgave er at udarbejde og vedligeholde den kliniske dokumentation, samt at planlægge og afvikle kliniske aktiviteter i den afsluttende fase. Hør mere i videoen herunder.

Jeg er den klinisk ansvarlige for Ambu bronkoskoper, der skal bruges til at kigge undersøge menneskers lunger. Hvis en læge ønsker at visualisere eller inspicere lungerne, vil disse bronkoskoper blive brugt til denne type undersøgelser.

Det har altid været vigtigt for mig at se arbejdet, og de resultater og viden, som jeg genererer i mit arbejde, blive brugt i praksis. Og jeg tror på, ​​at det virkelig er en reel mulighed at kombinere disse elementer i Ambu og inden for MedTech-branchen.

Det har altid været vigtigt for mig at se arbejdet, og de resultater og viden, som jeg genererer i mit arbejde, blive brugt i praksis.

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden