Rasmus,

Senior Mechanical Engineer

Jeg tror på, ​​at innovation er særligt vigtigt, fordi det flytter grænsen for, hvad der er muligt. Det er vigtigt når man udvikler produkter, der bruges i livreddende procedurer.
Lær Rasmus bedre at kende i videoen herunder.

Jeg arbejder med innovation i mit job ved at introducere nye processer og metodikker i udviklingsprocessen, og arbejde med funktioner der opfylder stadigt skiftende brug og krav.

Jeg valgte at forfølge en karriere i MedTech-industrien, fordi jeg gerne vil arbejde et sted, hvor både virksomheden og kollegerne altid stræber efter at opnå bedre resultater og løsninger.

Min karriere i MedTech matcher min teknologiske interesse, idet en del af mit job er at forstå og undersøge nye ting. Disse ting er ikke nødvendigvis inden for det maskintekniske domæne men kunne fx også være en neurokirurgs arbejdsgang under en operation.

Jeg håber at gøre en forskel i min karriere ved at introducere nye innovative produkter, der hjælper kirurger med at træffe kliniske beslutninger, der er livreddende.

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden